Rapeat parmesaanilastut

keskiviikkona, huhtikuuta 27, 2016


Pieni varoitus, näihin voi tulla himo! Mikä voi olla ihanampaa kuin napostella viinilasillisen kanssa makua täynnä oleva suolainen ja rapea herkullinen chipsi. Juusto ja viinihän ovat täydellinen pari. Kahden raaka-aineen parmesaanilastut koristavat mitä tahansa pöytää ja saavat loistamaan täytteen kuin täytteen.  Itse valmistin nopean tomaatti-oliivisalaatin ja pehmensin makuja sipaisulla kermaista tuorejuustoa. Vappubrunssille voisi sopia tuorejuuston päälle, vaikka viipale graavilohta ja ihanaa keväistä parsaa.
  

Rapeat parmesaanilastut n. 8 viipaletta


120 g raastettua parmesaania
1 rkl vehnäjauhoja

  • Sekoita ainekset keskenään. Kaada seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja painelemalla ja tiivistämällä käsin muotoile seoksesta 24 x 15cm muotoisen levyn.
  • Paistaa 200-asteisessa uunissa 8 minuuttia tai kunnes juusto on kauniin kullanvärinen. Anna jäähtyä ja lohko sopivan kokoisiksi paloiksi.  Annostele päälle haluamasi täyte. 


You Might Also Like

0 kommenttia

Instagram