Porkkanahillo

sunnuntaina, joulukuuta 20, 2015



Tästä tulee viime hetken joululahjavinkki. Ja vaikka tämä purkki ei päädykään lahjaksi, se voi kruunata juhlapöydän juustotarjottimen. Herkullinen sitrushedelmillä ja vaniljalla maustettu porkkanahillo sopii erinomaisesti erilaisten homejuustojen tai muiden vahvemman makuisten juustojen mausteeksi. Jos suunnittelet juhlapöytään juustotarjotinta niin katso myös kahden aineksen näkkärin ja juustoisten tuulihattujen reseptit linkkien alla. Ne tuovat pöytään mukavasti vaihtelua ja makua.

Porkkanahillo (n. 5 dl)

400 g porkkanoita
5 dl porkkanamehua
1 limenmehu
1 sitruunanmehu
300 g sokeria
1 vaniljatanko halkaistuna pituussuunnassa


  • Kuori porkkanat ja raastaa karkeasti. Sekoita kaikki ainekset kattilassa ja keitä hillo pienellä lämmöllä n. 45 minuuttia välillä sekoittaen. Jaa hillo steriloituihin purkkeihin ja sulje. Säilytä jääkaapissa. Hillo säilyy n. 2-3 kuukautta.



You Might Also Like

0 kommenttia

Instagram